Szolgáltatások

Access Consciousness®

Képzeld el, hogy egy kapu nyílik meg a végtelen lehetőségek és a tudatosság birodalmába. Az Access Consciousness® egy kincsesláda, tele eszközökkel és technikákkal, amelyek segítenek a tudatosság felfedezésében és megerősítésében.

Szerte a világban, több mint 170 országban, az Access Consciousness® már emberek millióinak segített az ébredés és a tudatosság útján. Ez az út arról szól, hogy rájössz, Te vagy a saját tudásod forrása. Csak Te tudod, mi igaz Neked, mi működik számodra, és az Access segít elérni azt a pontot, ahol a saját erőd és belső bölcsességed képessé válik a változás és a teremtés eszközévé

Access Consciousness® testkezelés

Ha meg szeretnéd tapasztalni….

Az Access Consciousness® eszközei nem kevesebbet ígérnek, mint egy új valóság megteremtését, az igazi Önmagad megélését, és egy örömtelibb, boldogabb élet kialakítását. Csak képzeld el, hogy minden egyes nap egy izgalmas kalanddá válik, amelyet saját magad irányítasz, a saját tudatosságod vezetésével.

Ez a módszer egy forradalmian új nézőpontot kínál az életre. Arra inspirál, hogy ne csak elfogadd az életet, hanem aktívan részt vegyél a teremtésében. Mert igen, képes vagy bármit megváltoztatni, amit eddig úgy érezhettél, hogy nem tudsz megváltoztatni.

Az Access az az útmutatód a könnyedséghez és a tudatosság teremtéséhez. Megtanítja, hogy hozz létre minden vágyott változást, egy sokkal könnyebb és izgalmasabb módon. Mert mi lenne, ha az élet egy játék lenne, és te a kreatív alkotója lehetnél a saját sorsodnak?

Access Testkezelések® - Az Élet Megújító Érintése

Feloldás és Felszabadulás

Az Access kézrátételes testkezelései nem kevesebbet ígérnek, mint a test, a lélek és a szellem teljes harmóniáját. Segítenek megszabadulni a testbe zárt fájdalomtól, múltbeli sérülésektől és érzelmi terhektől, amelyek gátolják a lehetőségek megjelenését az életedben.

Mennyibe kerül?

90 perces kezelés ára: 20.000 Ft.

Test-Szellem-Lélek Szinten Hatnak

Az Access Body kezelések olyan csodás folyamatokat indítanak be, amelyek testi, szellemi és érzelmi síkon egyaránt hatnak. Stimulálják a testet, hogy felszabadítsák a sejtekben rejlő emlékeket és blokkokat. Így nem csak a gondolataid és érzelmeid változnak meg, hanem testi szinten is történik előrelépés.

Speciális Fókuszok

Az Access testkezelések különlegesek, mivel konkrét témákra összpontosítanak. Az egyedi kezelési módok segítenek levenni a testről és a lélekről a terheket, miközben mély ellazulást, gyógyulást és tudatosságot teremtenek. Megváltoztathatod a viszonyodat a testedhez és az élethez.

Energia és Érintés

A kezelések során az érintés és az energiafolyamatok összehangolódnak. A masszázságyon fekve, ruhában, a kezelők érintése és az energiák összehangolódása által megindul az öngyógyító folyamat. Nincs külső energia hozzáadás, csak a tested saját bölcsességének aktiválása.

Egyszerűség és Hatékonyság

Az Access testkezelései egyszerűek, mégis rendkívül hatékonyak. Elősegítik a test és a tudatosság nagyobb összhangját, feloldják a régóta húzódó problémákat, és segítenek jobban jelen lenni az életben. Célzottan kezelik a problémás területeket, így elősegítik, hogy a mindennapokban könnyebben együttműködj a testeddel és felismerd a pillanatnyi lehetőségeket.

Access Consciousness® workshop

Ha meg szeretnéd tanulni….

Ébreszd fel testi tudatosságodat, és találd meg az életben rejlő lehetőségeket az Access testkezelések segítségével. Az érintés erejével és az energiák harmóniájával lépj be egy újabb dimenzióba az életedben, ahol minden lehetséges. Válaszd az Access Testkezeléseket, és válj a változás és a tudatosság irányítójává már ma!

Az Access Consciousness küldetése az, hogy egy világot hozzon létre, ahol a tudatosság és az egység uralkodik. Egy helyet, ahol minden létezik, és nincs megítélve semmi. Itt nincsenek korlátok, csak végtelen lehetőségek. Kérded magadtól, hogy készen állsz-e kibővíteni a választások és lehetőségek szintjét az életedben?

Ha igen, akkor az Access Consciousness útmutatásával felfedezheted, mennyire csodálatos és különleges az élet. Kezdd el most az utazást az élet varázslatos világába, és készülj fel arra, hogy minden álmot valóra válthatsz!

Mennyibe kerül?

3 órás testkezelés workshop: 30.000 Ft.
Ha visszatérő ügyfél vagy: 25.000 Ft.

Hogyan képzeld el a workshopot?

A Testkezelések megtaníthatóak és utána önállóan alkalmazhatóak mind saját magunkon, mind másokon. Az Access Testkezeléseknél energiát aktiválunk, amelyek a sejtek szintjén hozhatnak változást. Vannak olyan technikák, amelyek azonnal észrevehető eredményeket nyújtanak, de néhány esetben ajánlott hosszabb távon alkalmazni őket. A Test Kiegyensúlyozó kezeléseket megtanulva mindig rendelkezésedre állnak, hogy támogasd saját vagy szeretteid jólétét.

Szeretnéd megtanulni?

Az Access Test Kiegyensúlyozó tanfolyamok 3 órás képzéseken zajlanak, ahol egy alkalommal kapod és egy alkalommal adod a kezelést.
A tanfolyam elvégzése után képes leszel önállóan alkalmazni a technikát bármikor. Emellett lehetőséged lesz másoknak is segíteni, akár meglévő szolgáltatásaid kiegészítéseként. A Test Tanfolyam elvégzése után igazolást kapsz a képzésről. Magyarországon naponta legfeljebb két Access Test Kiegyensúlyozó tanfolyamot lehet elvégezni.

Fontos!

Kövessd FACEBOOK oldalamat, ahol mindig meghirdetem  a következő induló tanfolyamot!

Copyright © 2023 | Minden jog fenntartva | Vallyon Judit | Lehet könnyedén | Energetikai kezelések

Designed by    Mona Webdesign

Scroll to Top