„A választás teremt” /Gary Douglas/

Készen állsz arra, hogy felszabadítsd határtalan lehetőségeidet?

Ha azt szeretnéd, hogy jobban érezd magad, valójában csak annyit kell tenned, hogy harmonizálj az energiával, amit a forrásodból nyerhetsz.

Lehet könnyedén

Ha felismered, hogy nem elegendő a megoldást csupán a fizikai test szintjén keresni

Legfontosabb, hogy legyél nyitott és kíváncsi, mert ez biztosítja a teret, amiben a változás létrejöhet!

Válj azzá az örömteli lénnyé, akinek születtél

Az energetikai folyamatokban nem az a cél, hogy kiderítsük, miben hibáztál vagy mit rontottál el az életedben. Az energetikai módszerek célja a személyes fejlődés, az önbizalom és az új lehetőségek felfedezése.

A csoda benned van, ha hagyod kibontakoztatni

Ezek az energetikai módszerek olyan előnyt nyújtanak, hogy nem pusztán segítő szándékkal érkeznek, hanem hozzájárulnak ahhoz, hogy különböző technikákkal és eszközökkel aktivizálódjanak a belső energiakészleteid, felfedezhesd az erődet és potenciálodat.

Félelmeink és gátlásaink leküzdése

A félelmeink, harag és düh és még sok más érzelmünk is azért van, hogy elerőtlenitsenek téged a továbblépésben. Pragmatikus, gyakorlati eszközökkel és bárki által könnyedén elsajátitható testkezelésekkel adunk több éberséget neked, hogy tudd, mindig van más választásod.

Belső béke és harmónia önmagaddal

Az energetikai kezelések vagy konzultációk során, legyen szó arról, hogy kezelsz vagy kezelnek, olyan életérzést kapsz, hogy bármikor képes vagy változtatni az életeden. A más nézőpontok könnyedén segítenek feloldani beragadt helyzeteket és energiákat.

Szolgáltatások

Gyógyulj vagy tanulj velem

Gyógyítás energiával

Az energetikai kezelést egy csendes, pihentető relaxációként képzelheted el, amelyet személyes beszélgetés előz meg.

A konzultáció során feltárjuk a problémákat és javaslatot teszek a megoldásra. Az energiakezelés feszültséget old, erősíti az immunrendszert, és tisztítja a negatív energiákat. Rendszeres kezelésekkel megelőzheted az egészségügyi problémákat és megtartod a lelki harmóniát.

Módszereim: Orosz energiagyógyászat, Kvantumérintés kezelés, Access Bars, Access Consciousness

Access Consciousness®

3 ÓRÁS WORKSHOP

Az Access Consciousness® sok alapképzést és tematikus tanfolyamot kínál, melyek célja az élet könnyedségének, örömének, jólétének és választási lehetőségeinek kiterjesztése.

Előzetes alapfeltétel nincs ezen 3 órás workshopokon való részvételhez.

Remek alkalom lehet azoknak is belépni ebbe az új, energetikai kezeléses világba, akik nem nagyobb tanfolyamokkal szeretnének kezdeni. Ezzel ugyanúgy nemzetközileg bejegyzett kezelőként részt vehet Bars és testkezelés csere délutánokon is.

Access Bars®

1 NAPOS WORKSHOP

Access Bars® egy nagyon gyengéd, finom érintésen alapuló energetikai fejkezelés.

A bar-ok a fejen található pontok és sávok, amelyek különböző életterületeinket ölelik fel, hogy minél több helyen kapcsolhassuk ki ezen pontok aktiválásával, lágy érintésével a minket már nem szolgáló mintákat, hogy több örömet és könnyedséget, valamint eddigi elképzeléseinket túli választásokra bukkanhassunk.

Az 1 napos tanfolyam után, regisztrált Bars kezelő leszel!

Vallyon Judit

Rólam

Szeretettel köszöntelek

16 éves korom óta az energetikai kezelések világában kalandozom, és mindig a felfedezés vágya hajtott előre.

Az Access Consciousness Bars kezelésének, a Kvantumérintésnek és az Orosz Energiagyógyászatnak köszönhetően már több éve segítek másoknak is felfedezni belső erőiket és aktivizálni energiakészleteiket.

Nem azért vagyok itt, hogy megoldjam helyetted a jelenlegi problémás élethelyzetedet, hanem hogy eszközöket adjak a kezedbe a változáshoz, új céljaidhoz és az önbizalomhoz.

A változás mindig lehetőség, és én azért vagyok itt, hogy segítsek neked felfedezni azokat a nézőpontokat és technikákat, amikkel könnyedén aktivizálhatod az erődet és elérheted a vágyott állapotokat.

Az élet minden pillanatában megváltozhat, és egy más nézőpontból nézve könnyedén feloldhatjuk a beragadt dolgokat.

Nyitottságod és kíváncsiságod az új lehetőségek iránt teremti meg a változás lehetőségét.

Kezdj el élni – Velem! Ha szólítalak, keress bizalommal.

Vélemények

Milyen velem fejlődni?

Merj végre élni: könnyedén!

Egy izgalmas utazásra hívlak, ahol én vagyok a vezetőd a belső világod mélyebb rétegeiben.

Nem csak a szavaidat hallgatom, hanem az érzelmeid, gondolataid és tested jeleit is észreveszem. Ez egy párbeszéd, de ennél sokkal több. Létrehozok egy hidat a külső és belső világod között, és segítek felfedezni az életed mélyebb összefüggéseit.

Az információk alapján egyedi ki- vagy átvezetési stratégiát alakítok ki, és segítek neked megtalálni a megoldásokat. A változás itt van a kezedben, és megtanulod, hogyan lépj előre vagy várj türelemmel a megfelelő pillanatra.

Az utazás során újrateremted az életedet, és felfedezed a belső erődet. Legyél részese ennek a felfedező utazásnak!

Copyright © 2023 | Minden jog fenntartva | Vallyon Judit | Lehet könnyedén | Energetikai kezelések

Designed by    Mona Webdesign

Scroll to Top